contact - about - english - sitemap
Holland Open
 
 

Netwerkborrels

Netwerkborrel HollandOpen

Iedere derde dinsdag van de maand

HollandOpen organiseert iedere 3e dinsdag van de maand (hartje zomer kan er een uitvallen) een thematische netwerkborrel. Deze bijeenkomsten zijn normaal gesproken gratis toegankelijk. Bedoeling is om in een paar korte presentaties een of enkele actuele thema's aan te snijden. Verder is er veel gelegenheid tot netwerken, het nuttigen van een drankje en hapje.

Het is de bedoeling om in de toekomst masterclasses te organiseren over onderwerpen die in de borrels ter sprake worden gebracht. De inhoud van de netwerkborrels staat uiteraard in de agenda van HollandOpen. Daar wordt ook per keer een toelichting gegeven op het thema.

HollandOpen bij u over de vloer? Wilt u een keer de Netwerkborrel organiseren? Graag, want we vinden het goed om van locatie te wisselen. Wat we nodig hebben is een locatie waar een borrelhapje geserveerd mag worden en een drankje en waar zo'n 100 mensen in kunnen. In het verleden werden de netwerkborrel bezocht tussen de 30 en 150 mensen. Verder wordt een beamer en pc op prijs gesteld. HollandOpen kan als dat nodig is bovendien een financiele bijdrage leveren. Meer weten? Stuur even een email naar info @ hollandopen.nl of vul het contactformulier in.